Arbetsledning01

Vi söker avdelningschef till kontoret i Smålandsstenar

Smålandsstenar

Ansök senast: 2019-03-17
Tillträde: Enligt överenskommelse

Tage & Söner är inne i en period där organisationen formas för att ytterligare möta framtidens kundkrav. Med anledning av detta söker vi nu en avdelningschef.


Är du en person med driv, engagemang och goda ledaregenskaper som dessutom är affärsdriven och besitter kunskaper inom byggproduktion kan tjänsten som avdelningschef vara något för dig. Tjänsten innebär att leda och utveckla avdelningens arbete framåt. Kontoret består idag av 10 tjänstemän och 50 kollektivarbetare.

Ditt uppdrag

Som avdelningschef skall du leda och ha totalansvar för verksamheten som utgår från Smålandsstenar. Till din hjälp har du en stab av duktiga medarbetare med arbetsuppgifter från kalkylering till färdigt bygge. Du har resultatansvar inom ditt område och arbetar ständigt med utveckling och förbättringar.

Du förväntas att arbeta både operativt och strategiskt. Den operativa delen av tjänsten innebär att du arbetar aktivt i våra projekt där behov finns. Det kan förekomma att du själv ansvarar för att driva egna projekt till att i nästa stund stötta dina medarbetare i sitt vardagliga arbete.

Du är ansiktet utåt och arbetar aktivt med att skapa nya affärer. Du har känslan för vilka projekt som passar företaget för att få bästa resultat både ekonomiskt men också kvalitetsmässigt.

Genom dina kontakter är du framgångsrik i hur avdelningen utvecklas geografiskt inom regionen.

Du har ett ansvar att bygga det bästa laget för bästa resultat. För att lyckas i uppdraget har du en stöttande ledningsgrupp och VD bakom dig. Du skapar en stämning där människor trivs och har kul på sin arbetsplats.

Din bakgrund & profil

Vi söker en driven och engagerad ledare med en stor portion sunt förnuft. Du är jordnära och uppskattar enkelheten i det du gör. Du är socialt utåtriktad och harmonisk i mötet med andra människor men tar tag i situationer och ger konstruktiv feedback när det behövs. Du har tillräckliga kunskaper inom byggnation för att axla rollen som avdelningschef.


Du är affärsdriven och arbetar för bästa lönsamhet inom avdelningen. Vi uppskattar din uppfinningsrikedom och att du hittar nya arbetsmetoder. Har du ett starkt nätverk inom region Smålandsstenar, Gislaved, Värnamo med omnejd är det meriterande.

Organisationen

Organisationen präglas av prestigelöshet och en stark teamkänsla där vi hjälper varandra. Alla arbetar under ett stort mått av eget ansvar. Företaget har en flexibel organisation som möjliggör snabba beslutsvägar. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att möta olika typer av utmaningar.

Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till bolagets nye VD, Marcus Holmgren 070-319 25 58. Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 17/3- 2019. Du skickar din ansökan till marcus.holmgren@tageochsoner.se.

Ansök