Stefan Strömberg_brunton.jpg

Stefan Strömberg ny vice VD

Vi är mycket glada att kunna presentera Stefan Strömberg som ny kollega och vice VD i Tage och Söner Byggnads AB och Tage & Söner i Varberg AB.

Stefan började sin tjänst hos oss i maj och har lång erfarenhet från byggbranschen. Nu senast som VD på norskägda Betonmast i Göteborg. Han har tidigare även varit verksam på ledande befattning inom Skandinaviska Glassystem. Vår position på marknaden stärks och det är vi mycket glada och stolta över. Stefan kommer att agera operativt och vara företagets kontaktperson och ansiktet utåt med ett övergripande ansvar för den dagliga driften och verksamheten.

Vi blickar gemensamt framåt för att fortsätta utveckla Tage & Söner att möta marknadens behov av kunnigt byggande, kostnadseffektivitet och kvalité. Tillsammans med alla våra medarbetare fokuserar vi åter på den familjära känsla som varit Tage & Söners styrka och signum. Företaget har en lång historia, erfarenhet och gedigen kunskap som alla våra duktiga medarbetare skapat tillsammans genom åren. Detta är vi stolta över. Stefan kommer att bidra med sin breda erfarenhet och leda utvecklingen vidare. Det är inspirerande att se vilken oerhörd kompetens vi har tillsammans och hur hjulen snurrar på i verksamheten.

Från företagsledningens sida säger vi varmt välkommen till Stefan Strömberg och ser fram emot en fortsatt utveckling i denna positiva riktning. 

Tage & Söner

Fredrik Andersson
VD