Hej Här bygger ToS01.JPG

Nya regionchefer i Varberg och i Småland

Vi är glada att kunna meddela att Tage & Söner får två nya regionchefer i Varberg och Småland.

Igår eftermiddag hade vi den stora glädjen att signera med en ny regionchef för Varbergskontoret. Vi välkomnar Mikael Roos som nu avslutar sin tjänst på Assemblin. Han har dessförinnan bla arbetat som kontorschef på Schneider Electric i 9 år. Mikael är 53 år och bosatt i Lindome. Han brinner för försäljning, är målinriktad med stort intresse för personal. Mikael påbörjar sin anställning den 10:e augusti.


Vi är också oerhört glada och stolta att även kunna informera om en internrekrytering gällande Småland. Ny regionchef är Roger Kettil som i detta fall inte behöver någon större presentation, då han troget varit anställd på Tage & Söner sedan 1997.

När jag första gången hade samtal med Roger sa han nått som är väldigt positivt nämligen ” Jag är sån, så jag gör det som bolaget anser att jag är bäst på”.  Det tycker jag är en väldigt fin inställning.

Roger kommer första tiden att fokusera på kundrelation. Smålandsavdelningen har fantastisk bra och återkommande kunder där vi nu vill bredda verksamheten ytterligare. Vi ger Roger allt stöd vi kan och tillsammans skall vi ha kul, utvecklas och samtidigt skapa långsiktiga värden.


Vi önskar Mikael och Roger varmt välkomna och lycka till i sina nya tjänster. Samtidigt vill jag önska alla våra kunder och anställda en trevlig och skön sommar!

Stefan Strömberg
Vice VD