BYGGTJÄNSTER

Vi bygger mervärden

Tage & Söner har verkat i byggbranschen sedan 1959. Familjeföretaget har successivt utvecklats till dagens fullserviceföretag som kan ta sig an stora projekt från planering till fullbordad byggnation.

Vi är omkring 250 anställda på våra tre kontor där vi värnar den familjära sammanhållningen och ser till varje kunds unika behov. 

Därmed kan vi framgångsrikt kombinera det lilla företagets närhet och tillgänglighet med det stora företagets resurser.

Långvariga samarbeten

Våra byggtjänster börjar på planeringsstadiet, fortsätter genom hela byggprocessen och sträcker sig bortom dagen då nyckeln lämnas över.

Många av våra kunder ger oss förtroende att fortsätta utveckla och modernisera byggnaderna i takt med att deras verksamhet förändras. Det passar oss bra eftersom vi tror på långvariga samarbeten i nära dialog med våra kunder.

Tage & Söner kan hålla i hela byggprojektet, från början till slut. Vi har stor erfarenhet av att projektera, planera, projektleda och genomföra byggnationer. Från tillbyggnader till omfattande nybyggnationer.

Vi strävar efter funktionalitet, prisvärdhet och estetik. Vår erfarenhet säger oss att dessa tre värden går utmärkt att kombinera.

DSCN0531.jpg