KOMMERSIELLA LOKALER

Bygger goda affärer

Affärslokaler ställer särskilda krav på byggföretaget under uppförandet. Förutom miljöhänsyn och planlösningar är den estetiska aspekten viktig, samt tillgänglighet för personal och kunder. Tage & Söner har genom åren fått förtroendet att planera och bygga nyetablerade köpcentra av olika slag.

Vi har skapat moderna butikslokaler åt välkända företag som tex. H&M, ICA, Coop, Lidl, Netto, Team Sportia, Elgiganten, Sohlbergs, Blomsterlandet, Jysk, Volvo, Ford Bildepån, Skopunkten m.fl. Vi har också byggt flera bilhallar åt kända märken. Drottning Kristina passagen i Halmstad kan nämnas som exempel på byggnationer där vi tagit särskild hänsyn till kulturhistoriskt värdefulla miljöer.

I arbetet med affärslokaler har vi byggt upp ett stort kunnande och vet hur bra lösningar skapas för värme, el, kyla, ventilation, bevakning och datanät.

Tillsammans med butiksägaren och med fokus på varje affärsområdes speciella krav bygger vi moderna butikslokaler. Tage & Söner har kompetens och erfarenhet, viktiga beståndsdelar för att skapa goda affärer